Monday, 22 May 2017

PROMOSI RAMADAN RAYA BELVYA GOLD


Berita Baik Buat Peminat-peminat Tegar Belvya Gold Edition. Hq Belvya Berbesar Hati Untuk Adakan Promosi Sempena Ramadan Dan Raya 2017 ni. Tarikh Dan Harga Promosi Adalah Seperti Berikut

21 Mei 2017 - 9 Julai 2017

Normal Price : RM120

HARGA PROMOSI 
1 KOTAK RM110
2 KOTAK RM210
3 KOTAK RM300

**Harga Tidak Termasuk Postage 

Untuk Order :
WHATSAPP / TELEGRAM : 0148466814







                               







Monday, 8 May 2017

Kiysaa Layna Stunning Raya 2017 - Koleksi Sedondon Paloma & Waseem

PALOMA Baby Blue/ Purple Yam/ Light Dusty Pink / Pastel Mint Green

INFO:

Paloma beautiful pleated gabungan premium high quality moss crepe bersama pleated plain yang halus, lembut dan tersusun rapi. Paloma yang sangat menawan dengan effect pleated yang beralun menjadikan Paloma antara baju raya yang wajib anda miliki 😍😍😍

Kak kiysaa gerenti korang akan kelihatan sungguh outstanding dihari lebaran dengan cutting yg direka khas utk menampakkan anda kurus dan tinggi. πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Warna-warna pastel yang memukau pasti membuatkan korang tak tdo malam nak pilih mana satu kan? Kak kiysaa pun sama πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚Opsss lagi satu pleated yang kak kiysaa gunakan ni yang premium high quality tau, so in real memang lagi cantik rasa nak terbang-terbang je πŸ˜†πŸ˜†
.
Jadi kalau korang nak beraya di kampung, kak kiysaa sarankan grab PALOMA yang gojess terlampau ni? Harga memang terbaik dari ladang dengan kualiti yang kami tawarkan.

🌹Material Premium High Quality Moss Crepe
🌹Zip belakang , Wuduk Friendly & Nursing Zip (can request)
🌹 Pinggang getah kiri dan kanan
🌹 Size S, M, L
🌹 Tidak mudah kedut dan renyuk, Tidak panas, tidak jarang, nak iron pun senang korang.
🌹Menggunakan material & warna yang sama dengan baju melayu abang sayang.

HARGA ISTIMEWA RM 259
HARGA NORMAL RM 299
(Tidak termasuk kos penghantaran)





WASEEM Baby Blue/ Purple Yam/ Light Dusty Pink / Pastel Mint Green

INFO :

WASEEM Baju Melayu Kurta 2 in 1. Baju Melayu yang akan buat para isteri jatuh cinta kali kedua 😱😱😱😱 Aiseyymann! Dengan cutting yang regular fit untuk nampak abang sayang kelihatan tegap, sado, jahitan yang kemas ibarat tempah dengan butik terkenal menjadikan baju melayu kurta antara baju melayu yang paling bergaya, dengan harga berpatutan dan berbaloi untuk digayakan seakan-akan customade. Kalau tempah jahit baju melayu mahal tau diknonnn. Kalah baju kita πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
⚽ Cutting Regular fit yang buat abang sayang nampak tegap.
⚽ Material Premium High Quality Moss Crepe yang sangat selesa dipakai dan terletak cantik pada badan. 
⚽ Menggunakan material & warna yang sama dengan baju isteri tersayang
⚽ Poket pada dada belah kiri
⚽ Poket pada sisi kiri dan kanan seluar
⚽ Pinggang getah pada kiri dan kanan
⚽ Baju Melayu Kurta 2 In 1 
⚽ Butang Friendly 
⚽ Size M,L,XL & 2XL

Apa lagi yang special ye kak kiysaa? Kenapa baju melayu kurta 2 in 1?πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Taraaaa! Sebab semudah ABC baju melayu ni boleh bertukar menjadi kurta. Haaa senang je kan, pagi pakai sekali samping, petang dah boleh tukar pakai dengan seluar slack plak. Kacak idok? Lagi satu yang special baju melayu kurta ni butang friendly. Iaitu mempunyai zip instant pada baju. So sangat senang kalau nak cepat korang zipkan ajee.. Dah siap.. Si isteri tak perlu la susah susah nak cari butang baju melayu kan. Tak de butang pun boleh pakai 😊😊

HARGA ISTIMEWA RM 239
HARGA NORMAL RM 279
(Tidak termasuk pos penghantaran) 
 **FREE BUTANG BAJU MELAYU WORTH RM30**

COMBO SET WASEEM & PALOMA  DENGAN HARGA LEBIH JIMAT IAITU RM 480 SHJ. KORANG JIMAATTTT LAGI RM 18 TAUU. DENGAN FREE KOTAK EXCLUSIVE KIYSAARAYA 2017. 
.

Kiysaa Layna Stunning Raya 2017 - Koleksi Sedondon Jemila & Jameel

JEMILA DUSTY PINK/ GOLD/ TURKISH BLUE/ LIGHT BROWN
INFO:
JEMILA Beautiful Doll yang istimewa didesign loose & sangat sesuai untuk korang yang nak sorok spare spare tyre atau bagi yang rimas nak pakai corset dihari raya. Boleh makan banyak2 pun perut tak nampak hihi senang kan? πŸ€—πŸ€—πŸ€— Effect half barbie doll yang cantik dan dipadankan dengan skirt printed embossed limited edition ini menjadikan korang antara yang paling sweet dihari raya nanti. Ibu-ibu yang preggy pun sesuai pakai Jemila ni taw! Fefeeling Princess gituw 😘 Kak kiysaa dapat bayangkan betapa cantiknya korang nanti. 😍😍😍Oh ya top Jemila ni korang boleh gayakan dengan seluar jugak tau. So tak rugi beli, lepas raya nnt kita pakai dengan jeans plak. Memang hottt la 😘
Kak kiysaa nak suggest kalau raya nanti korang nak nampak kelainan, lain dari yang lain. Korang patut beli JEMILA ni sebab material ni memang tengah IN tau. Memang segakkk aih pakai time raya nnt 😍

🌹Material Top Shantung Silk Exclusive, Material Skirt Printed Embossed Limited Edition
🌹Zip belakang , Wuduk Friendly & Nursing Zip (can request) 
🌹 Pinggang getah kiri dan kanan 
🌹 Size S, M, L
🌹Menggunakan material & warna yang sama dengan baju melayu abang sayang.

HARGA ISTIMEWA RM 239 

HARGA NORMAL RM 269

(Tidak termasuk kos penghantaran)

UNTUK ORDER : WHATSAPP 0148466814

OR TERUS KLIK LINK INI  www.wasap.my/60148466814



JAMIEL DUSTY PINK/ GOLD/ TURKISH BLUE/ LIGHT BROWN

INFO :

JAMIEL Baju Melayu Kurta 2 in 1. Baju Melayu yang akan buat para isteri jatuh cinta kali kedua 😱😱😱😱 Aiseyymann! Dengan cutting yang regular fit untuk nampak abang sayang kelihatan sado, jahitan yang kemas ibarat tempah dengan butik terkenal menjadikan baju melayu kurta antara baju melayu yang paling bergaya, dengan harga berpatutan dan berbaloi untuk digayakan seakan-akan customade. Kalau tempah jahit baju melayu mahal tau diknonnn. Kalah baju kita πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
⚽ Cutting Regular fit yang buat abang sayang nampak tegap.
⚽ Material Shantung Silk Exclusive membuatkan cik abang nampak sado. 
⚽ Poket pada dada belah kiri
⚽ Poket pada sisi kiri dan kanan seluar
⚽ Pinggang getah pada kiri dan kanan
⚽ Baju Melayu Kurta 2 In 1 
⚽ Butang Friendly 
⚽ Size M,L,XL & 2XL

Apa lagi yang special ye kak kiysaa? Kenapa baju melayu kurta 2 in 1?πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Taraaaa! Sebab semudah ABC baju melayu ni boleh bertukar menjadi kurta. Haaa senang je kan, pagi pakai sekali samping, petang dah boleh tukar pakai dengan seluar slack plak. Kacak idok? Lagi satu yang special baju melayu kurta ni butang friendly. Iaitu mempunyai zip instant pada baju. So sangat senang kalau nak cepat korang zipkan ajee.. Dah siap.. Si isteri tak perlu la susah susah nak cari butang baju melayu kan. Tak de butang pun boleh pakai 😊😊

HARGA ISTIMEWA RM 219
HARGA NORMAL RM 259 
(Tidak termasuk pos penghantaran) 
 **FREE BUTANG BAJU MELAYU WORTH RM30**

COMBO SET JEMILA & JAMIEL DENGAN HARGA LEBIH JIMAT IAITU RM 440  SHJ. KORANG JIMAATTTT LAGI RM 18 TAUU. DENGAN FREE KOTAK EXCLUSIVE KIYSAARAYA 2017. 
.





UNTUK ORDER : WHATSAPP 0148466814
OR TERUS KLIK LINK INI  www.wasap.my/60148466814

Kiysaa Layna Stunning Raya 2017 - Koleksi Sedondon Alma & Aduka



ALMA NUDE/ DUSTY PINK/ BABY 
YELLOW 

INFO : 
ALMA Beautiful Ruffle yang sangat elegant dengan material exclusive jacquard yang sangat menawan hati siapa yang memandang. Material yang sejuk, lembut, tidak tebal & tahan lasak untuk super mommy bergerak aktif dihari raya tapi masih nampak kekal bergaya 😍😍😍
.
Terus terang kak kiysaa nak bagitahu ALMA in real memang lagi cantik, perincian embossed pada baju memang memukau. Siapa yang pandang memang tahu kain ni nampak sangat mahal. Tapi biasa yang mahal tak boleh lasak kan? Dun worry ALMA senang nak handle, tak perlu susah ke dobi untuk dry clean. πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
ALMA beautiful ruffle kak kiysaa nak suggest untuk yang ingin nampak bergaya, elegant, tapi ade anak-anak kecik yang nak didukung, yang duk atas riba, yang bergayut kat mak nyer. Jadi kalau pakai yang berbatu2 berdiamond, beading semua tuh... memang risauuu la kan.. Kalau tercabut. Nangisss la makkk.. 😭😭 Potongan serong pada Ruffle akan buat korang kurus dan tinggi. Jangan terkejut la raya nanti ramai puji dah kurus. πŸ™ˆπŸ™Š 
.
Jadi jangan tenung lama sangat, nanti habis kak kiysaa tak dapat tolong, korang kena cepat grab 1 set sepasang dengan abang sayang. Baru la cantik bergambar pagi raya nanti πŸ‘«πŸ’‘
.
🌹Material Top Jacquard Embossed Exclusive & Skirt Premium High Quality Silk Crepe
🌹Zip belakang , Wuduk Friendly & Nursing Zip (can request) 
🌹 Pinggang getah kiri dan kanan 
🌹 Size S, M, L
🌹 Tidak mudah kedut dan renyuk, Tidak panas, sangat lembut, tidak jarang, nak iron pun senang korang. 
🌹Menggunakan material & warna yang sama dengan baju melayu abang sayang.

HARGA ISTIMEWA RM 299
HARGA NORMAL RM 349
(Tidak termasuk kos penghantaran)

COMBO SET ALMA & ADHUKA DENGAN HARGA LEBIH JIMAT IAITU RM 520 SHJ. SO KORANG JIMAATTTT LAGI RM 18 TAUU. DENGAN FREE KOTAK EXCLUSIVE KIYSAARAYA 2017. 
.

UNTUK ORDER : WHATSAPP 0148466814
OR TERUS KLIK LINK INI  www.wasap.my/60148466814














ADHUKA NUDE/ DUSTY PINK/ BABY 
YELLOW 

INFO :

ADHUKA Baju Melayu Kurta 2 in 1. Baju Melayu yang akan buat para isteri jatuh cinta kali kedua 😱😱😱😱 Aiseyymann! Dengan cutting yang regular fit untuk nampak abang sayang kelihatan tegap, sado, jahitan yang kemas ibarat tempah dengan butik terkenal menjadikan baju melayu kurta antara baju melayu yang paling bergaya, dengan harga berpatutan dan berbaloi untuk digayakan seakan-akan customade. Kalau tempah jahit baju melayu mahal tau diknonnn. Kalah baju kita πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
⚽ Cutting Regular fit yang buat abang sayang nampak tegap.
⚽ Material Premium High Quality Silk Crepe yang sangat sejuk, selesa dipakai, nampak kherlasss dan jatuh terletak cantik pada badan. (VIP ramai guna kain silk crepe ni tau)
⚽ Menggunakan material & warna yang sama dengan baju isteri tersayang
⚽ Poket pada dada belah kiri
⚽ Poket pada sisi kiri dan kanan seluar
⚽ Pinggang getah pada kiri dan kanan
⚽ Baju Melayu Kurta 2 In 1 
⚽ Butang Friendly 
⚽ Size M,L,XL & 2XL

Apa lagi yang special ye kak kiysaa? Kenapa baju melayu kurta 2 in 1?πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Taraaaa! Sebab semudah ABC baju melayu ni boleh bertukar menjadi kurta. Haaa senang je kan, pagi pakai sekali samping, petang dah boleh tukar pakai dengan seluar slack plak. Kacak idok? Lagi satu yang special baju melayu kurta ni butang friendly. Iaitu mempunyai zip instant pada baju. So sangat senang kalau nak cepat korang zipkan ajee.. Dah siap.. Si isteri tak perlu la susah susah nak cari butang baju melayu kan. Tak de butang pun boleh pakai 😊😊

HARGA ISTIMEWA RM 239
HARGA NORMAL RM 279
(Tidak termasuk pos penghantaran) 
 **FREE BUTANG BAJU MELAYU WORTH RM30**

COMBO SET ADHUKA & ALMA DENGAN HARGA LEBIH JIMAT IAITU RM 520 SHJ. KORANG JIMAATTTT LAGI RM 18 TAUU. DENGAN FREE KOTAK EXCLUSIVE KIYSAARAYA 2017.

UNTUK ORDER : WHATSAPP 0148466814
OR TERUS KLIK LINK INI  www.wasap.my/60148466814















UNTUK ORDER :
WHATSAPP /TELEGRAM 
0148466814

OR TERUS  KLIK LINK INI

Pencarian Silver Leader & Dropship Belvya Gold

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi. 
Ada Tak Yang Berminat Nak Tambah Pendapatan?
.
Kami nak bagi peluang, untuk awaak semua yang nak start niaga tapi takde modal permulaan. Caranya dengan jadi Dropship Belvya Gold Edition. Walaupon hanya jadi dropship tetapi keuntungan InshaAllah agak lumayan. 

Untuk Silver Leader Pula Min Pembelian 10 Kotak Belvya Gold Edition, Dapat Keuntungan Sehingga 35%. Banyak tuu beb... 
.
-Ada Telegram Support Group. 
-Testimoni Dan Gambar Produk Akan Diberi. 
-Tiada Yuran Komitmen
-Yang Achieve Target Akan Diberi Ganjaran
.
Kepada Yang Berminat Boleh Terus Klik Link Ni